Ca 40 år

Lonehansengrove.dk er en side jeg har lavet for at andre kan få lidt glæde af de erfaringer jeg har lært på den hårde måde, igennem snart de sidste 20 år. 

Jeg har en borderlinediagnose, der er fra 1992, og siden den tid har jeg levet på systemets, vores samfunds måde at behandle mennesker som mig på.

Men ulige mange af mine lidelsesfæller er jeg efterhånden kommet igennem 20 år hvor jeg egentligt har været rimelig tilfreds med mit liv når man ser tilbage på hvilke vilkår jeg havde da jeg blev syg.

Siden handler meget om at tænke kreativt selv når man synes det ser allermest sort ud, hvilke strategier man er nødt til at lægge for sig selv, og hvordan man kan arbejde med sig selv.

Jeg er ikke en faglig ekspert, men de ting jeg vil skrive om er ting jeg har prøvet på egen krop og meget af det passer meget godt på talemåden:

Man må sno sig sagde ålen.... 

Noget om mig.

Født 1961 i en god familie, der dog var præget af min mors angst.

Skolegang i Rødovre og Avedøre, der gennem årene var meget præget af at jeg blev mobbet rigtig meget, noget man senere har lagt til grund for at man mener at jeg er blevt syg og fået knækket min identitetsfølelse.

Senere tog jeg studentereksamen på Fyns studenterkursus og læste til lærer på Odense lærerseminarum og blev færdig i 1990.

Har været gift 4 gange, dog to gange med den samme.

Har to drenge fra 85 og 96.

Fik i 1992 diagnosen Borderline og har siden haft ca. 40 kontakter med bl.a. indlæggelse på psykiatrisk afdeling. Der i blandt med meget alvorlige selvmordsforsøg.

Her kan du læse om Borderline

Har og har haft begge drenge anbragt udenfor hjemmet.

Blev i 2012 overfaldet på en cykelsti, væltet/slået og frastjålet min knallert, hvor jeg nu bliver undersøgt for nye gener som f.eks psykosegennembrud, flash backs, depression og angst. Dette har bl.a medført at min udholdenhed er blevet meget mindre end den var og at jeg skal passe meget mere på mig selv.

Har fra april 2010 haft skånejob på Bostedet Dania i Odense. Hvilket har forhøjet min livskvalitet rigtig meget indtil overfaldet. Er dog stadig jubklende over mit job at jeg ikke kan forstille mig et liv uden.

Er i dag næstformand i Landsforeningen NetOp, Frivillig på Aktivitetshuset i Odense og aktivitetshuset Rømersvej. Ambassadør for kampangen "En af Os"