Kristian 21 og Jens-Henning 12 år

Som det jo nok kan ses er jeg meget stolt af mine to drenge for det er jo ikke verdens nemmeste situation at være sønner af en enlig psykisk syg mor, og heller ikke at blive anbragt udenfor hjemmet. Men det var det bedste i den situation jeg var i, da de blev det, selv om de blev anbragt af de forkerte mennesker og af de forkerte årsager. Hele den sag var meget grim og det var kommunens folk der gjorde den meget grim, usaglig og uprofessionel, det kan jeg se når jeg kikker tilbage. Man kan sige idag at det var godt de kom afsted, men måden jeg blev behandlet på, på det tidspunkt var under al kritik.

  • Kristian født:1985

    Kristian er født i 1985 i Odense. Han er en sød, rolig og fornuftig fyr som har en dejlig kæreste.Kristian er idag lærer og han er en mønsterbryder, netop fordi han tager en uddannelse efter at have været anbragt udenfor hjemmet fra han var 13 år. Han har klaret sig selv uden offentlig støtte,bortset fra SU siden han var tyve, hvor han valgte efterværn fra kommunen fra. Selv om det betød han skulle være opvasker på Frank A.

  • Jens-Henning født:1996

    Jens-Henning er født i 1996 også i Odense. Han er en stor dejlig teen-ager med stort T. Han bor sammen med sin pap-far der har ham i pleje. De bor bare ti min. herfra hvor jeg bor, og jeg kan altid besøge dem når jeg vil. Jens-Henning er på sin side også mønsterbryder for han er hverken værre eller bedre end andre på hans alder selv om han har været anbragt siden han var 3 år. I øjeblikket taler også han om at blive lærer når det engang bliver tid. August 2013 begynder han på Nyborg Kostgymnasium.